این دسر زیبا و جالب، توجه مهمانانتان را در هر سنی که هستند، جلب میکند. دسر موز توپُر در ۵ مرحله ساده و در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود. (همان طور که میدانید، ایدههای ناب یک سایت آشپزی نیست. وقتی با این دسر مواجه شدم تصمیم داشتم فقط عکسها را قرار دهم اما با این احتمال که افرادی علاقمند به دانستن روش تهیه آن هستند طرز تهیه آن را به طور مختصر ترجمه و مینویسم. لطفا” دوستان عزیزی که در آشپزی مهارت دارند مانند دوستان عزیزم شاپرک جان، رویا جان، بهار جان، معصومه جان، مریم جان، پردیس جان و سایر دوستانی که افتخار آشنایی با آنان را ندارم، اگر قسمتی نیاز به اصلاح و توضیح دارد، برایم بنویسند. متشکرم.)
آنچه نیاز دارید:
۳ موز بزرگ و سفت
یک دوم پیمانه بستنی میوه ای
یک دوم فنجان آجیل خرد شده یا شکلات چیپسی
یک فنجان شکلات آب شده
خامه فرم گرفته
گیلاس
مرحلهی اول:
موزها را بدون کندن پوست آنها به سه قسمت تقسیم کنید.
مرحلهی دوم:
از قاشق اسکوپ (مانند آنچه در تصویر زیر میبینید) استفاده کنید و داخل موزهای تکه شده را بدون آسیب زدن به دیوارهها و قسمت انتهایی خالی کنید.
مرحلهی سوم:
هر موز را با طعمهای مختلف بستنی پر کنید و به وسیلهی یک چاقو، با دقت، پوست موز را برش دهید و آن را جدا کنید.
مرحلهی چهارم:
انتهای موز را در شکلات آب شده و سپس ترافلهای رنگی بزنید، در ظرف مناسب قرار دهید و تا زمان سرو فریز کنید.
مرحلهی پنجم:
قبل از سرو کردن، روی موزها را با خامه فرم گرفته و گیلاس تزیین کنید.